Son Yenilikler

Hayatımın Aşkı Dizisi Oyuncuları

 Merakla Beklenen Hayatımın Aşkı Dizisinin oyuncularının isimleri ne? Hayatımın Aşkı oyuncu kadrosu.

Hayatimin Aski Dizisi Oyunculari

Hayatımın Aşkı dizisi oyuncuları kim? Zengin Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hayatımın Aşkı dizisi çok yakında başlıyor. Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Berk Hakman, Yonca Evimcik, Zeynep Eronat, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalcın, Ayşegül İşserver, İlay Erkök Murat Parasayar, Deniz Barut ve Seda Türkmen gibi değerli kadrosunda barındıran Hayatımın Aşkı dizisi yakında Kanal D'de başlıyor. Yaz aylarında başlayacak olan dizinin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Hatta dizinin kadrosunda çok ünlü konuk oyuncu isimleri de yer aliyor. Konuk oyuncuların kaç bölüm dizinin oyuncu kadrosunda yer alacağı henüz açıklanmadı.

Hayatımın Aşkı Dizisi oyuncularının gerçek isimleri

Merakla beklenen dizinin konusu Demir, Gökce, ve Kaan üzerinden irelleyecek. Gökçenin Demirle sevgili olmak için Kaanla müttefik olacak. İşte Hayatımın Aşkı dizisi oyuncularının geçek isimleri.


Hayatımın Aşkı Dizisinde Demir kim? Dizde Demir karakterini yakışıklı oyuncu ve model Serkan Çayoğlu canlandırıyor. Serkan Çayoğlu Kiraz Mevsimi, Zeytin Tepesi ve Kuzey Güney dizisinde rol aldı. Demir ajans 207nin sahibi olarak karşımıza çıkacak.

Hayatımın Aşkı Dizisinde Gökce kim? Dizide Gökçe karakterini güzel oyuncu Hande Doğandemir canlandırıyor. Daha Önce bir çok dizide rol alan Hande Doğandemir kamera arkasında da çalıştı. Güneşi beklerken dizisinde Kerem Bürsinle birlikte oynadığı Zeynep karakteriyle ekranların aranan kandın oyuncularından bir oldu.

Hayatımın Aşkı Dizisinde Kaan kim? Dizide Kaan karakterini en az yakışıklı olduğu kadar da muhteşem oyuncu olan Berk Hakman Canlandırıyor. Berk Hakman daha önce Kaçak dizisin oyuncu kadrosunda Gürkan Uygun gibi isimlerle birlikte baş rol oynamıştır. Kaçak dizisinde canlandırdığı Ertan karakteriyle ekranların aranan oyuncularında biri oldu.

Hayatımın Aşkı dizisinin oyuncu kadrosunun dizide canlandırdığı diğer oyuncuların gerçek isimleri eklenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayatımın Aşkı Dizisi Fragmanı İzle | Bölüm Yorumları Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.