Son Yenilikler

Hayatımın Aşkı Dizisi Konusu Ne

Hayatımın Aşkı dizisinin konusu ne? hikayesi ne? gibi yazıları sıkça görüyoruz. Son günlerde sosyal medyada en çok merak konusu olan sorulardan biri Hayatımın Aşkı dizisinin konusu ne? oldu. Dizinin konusu romantik komedi tipli olacağı tahmin ediliyor. Henüz Hayatımın Aşkı dizisinin konusu ne sorusuna resmi kaynaklardan cevap gelmesede, bir çok sitede ve sosyal medyada yazılıp çizildi.
dizinin konusu ne?
Hayatımın Aşkı Dizisi Konusu Ne?
Dizinin fragman ne zaman yayınlanacak?  konusu ne?  ne zaman başlayacak? fragmanı ne zaman yayınlacak diye videolar hazırlamaktadırlar. Buradan Hayatımın Aşkı dizisinin ne kadar çok merak konusu olduğu açık bir şekilde görülüyor.

Hayatımın Aşkı Konusu ne olduğu neden bu kadar çok merak ediliyor?


 Dizinin oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Berk Hakman, Yonca Evimcik, Zafer Algöz, Sarp Köroğlu, Zeynep Eronat, Murat Parasayar gibi usta oyuncuların yer aldığı biliniyor. Zaten bu kadar güçlü oyuncu kadrosu olması Hayatımın Aşkı dizisinin neden bu kadar çok merak konusu olduğunu açıklıyor.
Hayatimin Aski Dizisi Konusu Nedir


Hayatımın Aşkı Dizisinin Konusu Nedir?

Hayatımın Aşkı demeğe geliyorlar. Dizinin konusu daha tam netleşmedi.
Arkadaşlarının evlenip yuva kurmasına karşılık bekarlıktan sıkılan Gökçe sevgili bulmaya karar verir. Dizinin konusu gereği Çalıştığı ajansın patronu olan Demirle sevgili olmak isteyen Gökçenin, Kaanla arasını iyi tutması gerekir.
 Demirle sevgili olmak için Kaanla müttefik olan Gökçe Demirle sevgili olmak yolunda irellemektedir. Güçlü oyuncu kadrosu ve çok beğenilecek konusu ile Hayatımın Aşkı dizisi çok yakında başlayacak.

 Dizinin konusu gereği Demir zengin, popüler, kızların gözdesi, ne istediğini bilen, ulaşılması zor biridir. Tam bu sırada ne yapması gerektiğini bilmeyen Gökçenin yardımına Kaan gelicek. Şimdilik tahmin etdiğimiz kadarıyla Hayatımın Aşkı dizisnin konusu ne? sorusunu yanıtlamaya çalıştım. Dizinin Konusu daha tam olarak açıklanmadı.

Hayatımın Aşkı Dizisi Hangi Kanalda  Ne Zaman Başlayacak?

Hayatımın Aşkı dizisinin konusu ne sorusunun yanı sıra bir diğer sıkca sorulan soru olan soru ise Haytımın Aşkı Dizisi hangi kanalda ve ne zaman başlayacak oldu. Dizi Kanal D ekranlarında yaz aylarında başlayacak. Dizinin ne zaman başlayacak olması hakkında net bir tarih verilmesede, Başarılı konusu ve usta oyuncu kadrosuyla Hayatımın Aşkı dizisnin Haziran ayı gibi başlayacağı bazı fanları tarafından tahmin ediliyor.

Hayatımın Aşkı Dizisi Nereden İzlenmeli?
Diziye  destek olmak adına lütfen diziyi televizyondan izleyelim. Eğer bir şekilde kaçırdıysak ve ya yeniden izlemek istiyorsak  Hayatımın Aşkı dizisinin resmi yayıncısı olan  Kanal D nin resmi web sitesi  www.kanald.com.tr adresinden izleyelim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayatımın Aşkı Dizisi Fragmanı İzle | Bölüm Yorumları Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.