Son Yenilikler

Hayatımın Aşkı Dizisi Demir Kim

Hayatımın Aşkı dizisi Demir kimdir? Dizide Demir karakterini kim oynuyor? Demirin Hayatımın Aşkı dizisindeki rolu ne? Ne Zaman Başlayacak?
Demirin gerçek adi ne? Hayatımın Aşkı dizisinde Demir karakterini Serkan Çayoğlu oynuyor.  Demirin dizideki Soyadı nı ise henüz bilmiyoruz. Serkan Çayoğlunun oynadığı Demir karakteri dizide, Ajans 207'nin sahibi olarak karşımıza çıkacak. Demirin dizideki kimliği gereği ulaşılması biraz biri. Tahmin etmek zor olmasa gerek, ki Demir diğer dizideki kimliği gibi burada da yakışıklı, popüler ve kızların çok sevdiği birisi olacak.

Hayatimin Aski Dizisi Demir Kimdir?

Hayatımın Aşkı Dizisinde Demir Kimdir?

Görüldüğü üzere Kiraz Mevsiminde olduğu gibi yine Hayatımın Aşkı dizisinde de Demir karakteriyle zengin iş adamını kimliğiyle  karşımıza çıkacak olan Serkan Çayoğlu, dizide Ajans 207'nin yani Demirin çalışanı olan, Hande Doğandemirin canlandığı Gökçe karakteri ile aşk yaşayacak. Gökçe Kimdir?  Gökçe bekarlıktan sıkılır ve hayatını değiştirmek kararı alır. Çalıştığı iş yerinin patronu olan Demir ile aşk yaşamak ister. Gökçe ile Demirin nasık aşk yaşayacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda. Dizinin konusu gereği Gökçe Demirle sevgili olmak için dizide Kaan karakteri ile müttefik olacaktır. Gökçe ile Demir Hayatımın Aşkı demeğe geliyor. Hayatımın Aşkı dizisi yakında Kanal D'de başlayacak/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayatımın Aşkı Dizisi Fragmanı İzle | Bölüm Yorumları Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.