Son Yenilikler

Hayatımın Aşkı Dizisi Konusu ve Hikayesi

 Hayatımın Aşkı dizisi konusu ve hikayesi son günlerde en çok merak uyandıran konulardan biri oldu. Yakında başlayacak olan dizinin zengin oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Berk Hakman gibi ünlü isimler yer alıyor. Peki Hayatımın Aşkı dizisinin konusu ne? Hayatımın Aşkı Dizisi ne zaman başlayacak?


Hayatimin Aski Dizisi Konusu ve Hikayesi

Dizinin konusu oldukça merak uyandırıyor. Serkan Çayoğlu Hayatımın Aşkı dizisinde, ajans 237’nin sahibi zengin bir iş adamını canlandıracak. Hande Doğandemir ise dizide Ajans 237’de çalışan, Gökçe adında bekar bir genç kıza can verecek. Arkadaşlarının nerdeyse hepsinin evlenmesi Gökcenin sinirlerini bozmaya başlamıştır. Artık buna tahammül edemeyen Gökce, kendisine bir sevgili edinmek ister. Dizin hikayesi burada merak konusu oluyor. Gökçe, Serkan Çayoğlunun canlandırdığı Ajans 237nin sahibi Demire ulaşmak için Berk Hakmanın canlandırdığı Kaan karakteri ile müttefik olacaktır.
Hayatımın Aşkını bulayım  derken Demir ve Kaanla tahmin edemediği maceralara yelken açacak olan Gökçeni nasıl sürprizlerin beklediğini hep birlikte izleyip göreceğiz. Göründüğü gibi dizinin konusu son derece dikkat çekici

Hayatımın Aşkı Dizisi Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Dizinin konusu ve hikayesi, oyuncu kadrosu,  belirlenmiş, çekimleri başlamış durumda. Fragmanın kesin yayınlanma tarihi belli olmasa da yakın zamanda yayınlanacağı tahmin ediliyor. . Bu hızla giderlerse fragmanın yayınlanması uzun sürmeyecektir.

Hayatımın Aşkı Dizisi ne zaman başlayacak?

Dizinin ne zaman başlayacağı hakkında henüz bir bilgi yok. Ama çekimlerini hızlı gitmesi ve dizinin yaz dizisi olduğunu göz önünde bulundurursak, Hayatımın Aşkı Dizisi ne zaman başlayacak sorusunun cevabı o kadar da zor değil. Dizin başlayacağı tarih belirlenince metinde güncelleme yapılacaktır. Hayatımın Aşkı dizisi muhteşem oyuncu kadrosu, konusu ve hikayesi ile çok yakında Kanal D'de başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayatımın Aşkı Dizisi Fragmanı İzle | Bölüm Yorumları Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.